Nitrox /Aer  Imbogatit

specializare teoretica necesara cunoasterii si intelegerii teoriei aerului imbogatit in oxigen ca si gaz de respirat in loc de aer, specializare foarte recomandata pentru cine doreste sa faca primul pas in latura avansata a scufundailor recreationale. Scufundari pe notrox pot fi incluse optional.

Costum Uscat

specializare practica in cunoasterea si folosirea corecta a costumului uscat in scufundarile autonome. Avantajele costumului uscat fata de cel umed in apele Marii Negre sunt de netagaduit, le puteti cunoaste si aprofunda in 4 scufundari. La cerere se poate asigura inchirierea unui costum uscat pe perioada cursului.

Adancime

specializare practica pentru detinatorii brevetului de scafandru avansat de apa deschisa, pentru atingerea adancimi maxime de 40 m pe aer ca si gaz de respirat. Se efectueaza 4 scufundari la adancimi crescute progresiv.

Epava

specializare practica pentru scufundarea in siguranta la epave, precum si penetrarea limitata a unor sectiuni din epava. Se efectueaza 4 scufundari in care complexitatea exercitiilor creste progresiv.

Sidemount recreational

specializare practica pentru scufundarea cu 2 butelii prinse pe solduri in loc de o butelie pe spate. Avantajele majore, precum autonomie extinsa, redundanta, acces facil la valvulele buteliilor, hidrodinamicitate si mobilitate crescuta, vor fi descoperite si deprinse in 4 scufundari.

Orice curs si/sau specializare poate fi oferit(a) in configuratie sidemount. Aceasta este o specializare din ce in ce mai in voga la nivel mondial, care permite un progres mai rapid catre nivelul avansat de scufundare.

Sidemount tehnic

  specializare anvansata pentru detinatorii specializarii recreationale, care permite adaugarea de inca 2 butelii pe solduri - primul pas important pentru intelegerea complexitatii scufundarilor tehnice.

Prim ajutor / asistenta primara si secundara

specializare teoretica cu elemente de practica pe uscat, care va permite sa efectuati resuscitarea unei persoane aflate in inconstienta, precum si sa continuati sa asistati dupa ce persoana si-a revenit. Este o specializare extrem de utila in viata de zi cu zi.

Operator de resuscitator pe oxigen

specializare teoretica cu elemente de practica pe uscat, care va permite sa operati corect si eficient resuscitatorul pe oxigen pentru asistarea unei persoane care a suferit un acident, trauma etc. Este o specializare extrem de utila pentru scafandrii avansati.