Initiere TEC

Varsta minima 18 ani, 10 scufundari logate.

Scufundarile tehnice au devenit din ce in ce mai populare, pentru ca permit extinerea experientei subacvatice ca adincime si durata. Acest curs de 1 zi are un modul teoretic si unul practic si ofera sansa  sa decideti daca scufundarile tehnice sunt pentru dumneavoastra. Noutatea principala o constituie scufundarea in configuratie de butelii duble, dar si procedurile si abordarea mai riguroasa. Acest curs poate fi creditat pentru cirsul de Tec 40.

Tec 40

Conditii de participare: varsta minima 18 ani, 30 scufundari logate, certificat medical obtinut in ultimele 12 luni, specializare Nitrox si minimum 10 scufundari pe nitrox la mai mult de 18 metri, brevet de scafandru avansat de apa deschisa si minumum 10 scufundari la 30 de metri.

4 scufundari in apa deschisa, 3 sesiuni de teorie, 3 sesiuni de exercitii practice. La sfirsitul cursului veti fi calificat sa planificati si sa executati scufundari pe aer inbogatit la adincimi de maximum 40 de metri cu decompresie limitata folosind un singur gaz de decompresie cu continut de maximum 50% oxigen.

Tec 45

Conditii de participare: brvet Tec 40 si scafandru salvator, minimum 50 de scufundari logate, dintre care 12 scufundari pe nitrox la mai mult de 18 metri si 10 scufundari la mai mult de 30 de metri.

4 scufundari in apa deschisa, 3 sesiuni de teorie, 3 sesiuni de exercitii practice. La sfirsitul cursului veti fi calificat sa planificati si sa executati scufundari pe aer inbogatit la adincimi de maximum 40 de metri cu decompresie accelearata, folosind un singur gaz de decompresie cu continut de pina la  80% oxigen si de asemenea scufundari succesive in aceleasi conditii.

Tec 50

In curand